Asiakastarinat

Hiottu Oy

”Hiottu Oy on perustettu vuonna 2005. Vahvuutemme on teollisuusohjelmointi ja konenäköratkaisut, mutta myös webohjelmointi.

Olemme olleet Tilitervon tyytyväisiä asiakkaita jo usean vuoden ajan. Meille on tärkeää, että kumppanimme tarjoaa meille enemmän kuin pelkän tilitoimistopalvelun. NetBaronin® sähköinen kirjanpitojärjestelmä on erittäin helppokäyttöinen verrattuna aiemmin käyttämäämme. Palvelu on todistetusti kustannustehokasta, sillä tilitoimiston vaihto toi meille satojen eurojen säästön vuositasolla.

Arvostamme sitä, että meillä on aina sama, tuttu yhteyshenkilö ja ymmärretyksi tulee, vaikkei taloushallinnon kieli ja kaikki termit olisivatkaan täysin hallussa. Tilitervon väki on mukavaa ja asiantuntevaa, sekä heillä on konsultoiva ote työhönsä; he eivät odota, että osaamme itse kysyä oikeita kysymyksiä, vaan kertovat oma-aloitteisesti, kun huomaavat mitä meidän kannattaisi tehdä toisin.”

https://www.hiottu.fi/

Hiottu Oy

Satu Lapinlampi, toimitusjohtaja

Teleman Service Oy

”Teleman Service Oy on vuonna 2012 perustettu Samsungin valtuuttama puhelin- ja tablethuolto. Sekä ICT- ja konttorikonehuolto. Olemme ottaneet Netbaronin huolto-, tilaus-, myynti-, osto- ja kassasovellukset käyttöön heti alusta alkaen. Vaihdoimme kirjanpidon Tilitervo Oy:lle, koska Tilitervo Oy käyttää myös Netbaronia.

Yhteistyö Tilitervon kanssa sujuu helposti, kun tilitoimistomme käyttää samaa järjestelmää kanssamme. Tilitervossa meillä on oma kirjanpitäjä, joka hoitaa aina asioitamme. Asiointi on helppoa, koska kirjanpitäjä pääsee käsiksi kaikkiin tapahtumiimme, mitä tapahtuu esim. kassassa tai huollossa lisäksi kaikki tapahtuu realiajassa joka on meille ensiarvoisen tärkeää.  Tilitervo on meille luotettava yhteistyökumppani sähköisen taloushallinnon hoitamisessa.”

http://www.teleman.fi/

Teleman Service Oy

Taavi Isokääntä, toimitusjohtaja

Kuljetusliike Mikko Niskala Oy

”Mikko Niskala Oy on vuonna 1990 perustettu kansainvälisiin maantiekuljetuksiin erikoistunut perheyritys. Siirryimme Tilitervo Oy:n asiakkaaksi jo vuosia sitten. Aikaisemmin kirjanpitomme on toteutettu perinteisellä tavalla, mutta Tilitervon asiakkuuden myötä käytössämme ovat nyt sähköiset sovellukset.

Saimme Tilitervolta kattavan käytön tuen ja käyttöönoton koulutuksen sovellusten hallintaan. Työnjakoa Tilitervon kanssa on aina helppo muuttaa aina tarpeen mukaan – esimerkiksi lomiemme ajan Tilitervolta voitiin hoitaa vaikkapa laskujen maksaminen, minkä normaalisti teemme itse. Kirjanpidon ajantasaisuus ja tositteiden oleminen yhdessä järjestelmässä tuo suuren hyödyn liiketoiminnallemme.”

http://kuljetusniskala.fi/

Kuljetusliike Mikko Niskala Oy

Jenni Hannula

Taito Pohjois-Pohjanmaa Ry

”Taito Pohjois-Pohjanmaa ry toimii alueellaan edistäen hyvää oloa sekä tarjoten käsityöelämyksiä ja kädentaitojen osaamista elämän eri vaiheissa. Osana valtakunnallista käsi- ja taideteollisuusliitto Taito ry:tä olemme toimineet vuodesta 1907. Haluamme edistää käsityökulttuuria taitona ja elinkeinona.

Olemme olleet Tilitervon Oy:n asiakkaana jo useita vuosia. Aiemmin olimme isomman tilitoimiston asiakkaana, mutta olemme olleet erittäin tyytyväisiä nykyiseen palveluumme Tilitervolla. Meillä on nyt oma kirjanpitäjä, joka tuntee toimintamme perinpohjaisesti. Aloitimme yhteistyön talouden sovelluksilla, mutta vuonna 2018 otimme käyttöön myös kassa- ja varastosovellukset. On kätevää, kun tarvitsemamme liiketoiminnan sovellukset löytyvät samasta tuoteperheestä kuin talouden sovellukset.”

https://www.taitopohjoispohjanmaa.fi/

Taito Pohjois-Pohjanmaa Ry

Elina Seppänen, toiminnanjohtaja