Sähköisen liiketoiminnan palvelupaketti

Asiakkaanamme saat käyttöösi sähköisen liiketoiminnan NetBaron® -sovellusperheen, jonka yli 20 sovelluksesta voidaan rakentaa liiketoimintaasi tukeva sovelluspaketti. Kumppaninasi toimimme samassa sovellusperheessä, joten sähköinen kirjanpito ja taloushallinto hoituvat aina reaaliaikaisesti, sekä pystymme tukemaan sinua sovellusperheen käytössä.

Rakennamme kanssasi juuri sinun tarpeitasi vastaavan palvelupaketin valikoiduista sähköisen liiketoiminnan OLE online -palvelutuotteista. Palvelupakettia voidaan helposti ja joustavasti muokata yrityksesi tilanteen mukaisesti. Paketti toteutetaan sopimuksen mukaisella kuukausihinnalla, joten yllätyksiä ei pääse syntymään ja tilitoimistopalvelusi kustannukset ovat aina ennakoitavissa.

Koulutamme aina sinut ja henkilöstösi ammattitaitoisesti järjestelmän tehokkaaseen käyttöön. Autamme sinua myös hankkimaan jopa tarvittavat kassalaitteet ja tietotekniikan. Tämän helpommaksi ei sähköiseen liiketoiminnan ohjausjärjestelmään siirtyminen enää tule!

Sähköinen liiketoiminta

Sähköinen liiketoiminta ja rutiinien automatisointi helpottaa arkeasi, vähentää virheiden mahdollisuutta sekä vapauttaa resurssejasi toimintasi kehittämiseen. Toiminnan- ja tuotannonohjausjärjestelmien avulla voit ohjata työtehtäviä, hallita varastoasi ja seurata reaaliaikaisesti töiden kustannuksia. Samat tiedot siirtyvät automaattisesti myös sähköisen kirjanpidon käyttöön.

Toiminnan- ja tuotannonohjauksen lisäksi voit myös tehostaa toimintaasi ja kehittää asiakaspalveluasi sähköisen tilausjärjestelmän avulla. Asiakkaasi voi tehdä tilauksia ja ostoksia ajasta, paikasta tai päätelaitteesta riippumatta, jonka jälkeen tilaustieto kulkee järjestelmän sisällä varaston, logistiikan, asiakkuudenhallinnan ja laskutuksen välillä. Saumattomasti toimiva sähköinen liiketoimintajärjestelmä varmistaa, että kaikki tieto on sitä tarvitsevan käsillä juuri silloin, kun sitä tarvitsee.

Ottaessasi käyttöön NetBaron® -järjestelmästä tarpeitasi sähköisen liiketoiminnan sovellukset toiminnan-, tilausten- ja tuotannonohjaukseen, voit taloushallinnon lisäksi viedä myös yrityksesi toiminnan uudelle tasolle ja parantaa merkittävästi kilpailukykyäsi. Yrityksesi johtaminen ja päätöksenteko helpottuu, sillä sähköisen liiketoiminnan järjestelmämme tarjoaa sinulle aina ajan tasaista tietoa selkeässä muodossa.

Sähköinen kirjanpito

Sähköinen kirjanpito tehostaa yrityksesi tiedonkulkua ja toimintoja, sekä parantaa yrityksesi kannattavuutta. Asiantuntijamme rakentavat kanssasi tarpeisiisi soveltuvan kokonaisuuden, johon voit valita vain sinulle tarpeelliset osat järjestelmän laajoista ominaisuuksista.

Kun kaikki taloushallintoon tarvittava tieto on aina heti sinun ja tilitoimistosi käytettävissä yhdessä ja samassa järjestelmässä, turhat työvaiheet jäävät historiaan. Päivittäisen taloushallinnon rutiineihin kuluvan ajan voit jatkossa käyttää tuloksen tekemiseen. Tiedot siirtyvät automaattisesti esimerkiksi tilaustenkäsittelystä varastonhallintaan ja laskutukseen, laskutuksesta myyntireskontraan ja sieltä kirjanpitoon. Näin kaikki sähköisen kirjanpidon osa-alueesi ovat aina ajan tasalla.

Sähköisen kirjanpidon järjestelmä kattaa päivittäisen kirjanpidon, osto- ja myyntireskontran, talouden seurannan ja esimerkiksi kätevän OLEn Kuitti-sovelluksen, jolla voit toimittaa käteiskuitit vaivattomasti parilla klikkauksella suoraan kirjanpitäjällesi.