Kirjanpitäjä Oulu - Tilitoimisto Tilitervo

Kirjanpitäjän palvelut yrityksen kehityksen tueksi

Kirjanpito on avain tietoon, jonka avulla yrityksen kannattavuutta voidaan arvioida. Pitkäjänteinen yritystoiminta on mahdotonta ilman toimivaa ja huolellista täyttävää kirjanpitoa. Sen tuottamaa tietoa tarvitsevat yrityksen omistajien lisäksi myös erilaiset sidosryhmät ja viranomaiset.

Osaava kirjanpitäjä on yrittäjälle tärkeä kumppani. Kirjanpitäjä ei ole pelkkä laskukone ja talousasioiden tietopankki, vaan yrityksesi toimintaan ja toimialaan perehtynyt talouden asiantuntija. Kun suhde kirjanpitäjään on kunnossa ja viestintä pelaa, saat yrityksen talouden kehitykseen tarvittavan tuen ja tiedon.

Kirjanpito Tilitervolla

Oli yrityksesi pieni tai suuri, reaaliaikainen palvelumme varmistaa, että yrityksesi kirjanpito on jatkuvasti ajan tasalla ja että se noudattaa lain vaatimia määräyksiä. Saat meiltä kuukausittain tuloslaskelman ja taseraportin, joiden avulla pysyt perillä yrityksesi taloustilanteesta. Voit luottaa siihen, että huolehdimme erilaiset viranomaisilmoitukset ja muut kirjanpitoon liittyvät toimet ajallaan. Kirjanpitoasi hoitaa aina tuttu kirjanpitäjä.

Kirjanpitopalvelumme sisältö

  • Päivittäinen kirjanpito
  • Arvonlisänveron laskeminen
  • Verohallinnon OmaVeron seuranta
  • Talouden raportointi
  • Taloushallinnon neuvonta
  • Ennakkoverojen seuranta
  • Tilinpäätöksen tekeminen

Taloushallinnon palvelupaketit

Tarjoamme sähköiseen taloushallintoon myös valmiiksi muotoiltuja palvelupaketteja. Tutustu ja valitse yrityksellesi oikea paketti!

OLE Huoleton – Reaaliaikainen yrityksen kirjanpito

OLE Huoleton tarjoaa huolettomuutta yhdistettynä aina ajan tasalla olevaan kirjanpitoon ja taloushallintoon. Valintasi mukaan voit itse hoitaa tiettyjä taloushallintosi osa-alueita tai jättää kaikki rutiinit kirjanpitäjäsi huoleksi. Reaaliaikainen kirjanpito ja monipuoliset sovellusratkaisut mahdollistavat liiketoimintasi tehostamisen sekä ajantasaisen tiedon hyödyntämisen päätöksenteossa.

OLE Tehokas – Pienemmän yrityksen taloushallinto

OLE Tehokas sopii erityisesti pienemmille yrityksille, joissa osto- ja myyntireskontrat hoidetaan itsenäisesti. Saat käyttöösi sähköisen taloushallinnon NetBaron® -sovellukset ostolaskujen vastaanottamiseen ja myyntilaskujen lähettämiseen. Oma kirjanpitäjäsi hoitaa kirjanpidon ja kuukausittain tehtävät viranomaisilmoitukset.

Kirjanpito Helposti – Myös perinteinen kirjanpito sähköisenä

Kirjanpito Helposti -palvelupaketti on vaivaton ja kustannustehokas ratkaisu perinteiseen, kuukausittaiseen kirjanpitopalveluun. Aineistot voidaan toiveidesi mukaan toimittaa ja arkistoida joko sähköisesti tai perinteisesti paperisena. Myös perinteisempään Kirjanpito Helposti -palvelupakettiin on mahdollista liittää nykyaikaisia sovellusratkaisuja.

Pyydä tarjous kirjanpidosta

Kiinnostuitko kirjanpitopalvelustamme? Ota rohkeasti yhteyttä meihin!

Pyydä maksuton kirjanpidon tarvekartoitus