Kirjanpito

Oli yrityksesi pieni tai suuri, reaaliaikainen palvelumme pitää kirjanpitosi jatkuvasti ajan tasalla noudattaen lain vaatimia määräyksiä. Toimitamme sinulle kuukausittain tuloslaskelman ja taseraportin, joiden avulla pysyt perillä yrityksesi taloustilanteesta. Voit aina luottaa, että huolehdimme erilaiset viranomaisilmoitukset ja muut kirjanpitoon liittyvät toimintosi ajallaan. Kirjanpitoasi hoitaa aina oma, tuttu kirjanpitäjäsi.

Kirjanpitopalvelumme sisältää:

• Päivittäisen kirjanpidon
• Arvonlisänveron laskemisen
• Verohallinnon OmaVeron seurannan
• Talouden raportoinnin
• Taloushallinnon neuvonnan
• Ennakkoverojen seurannan
• Tilinpäätöksen tekemisen

Tarjoamme sähköiseen taloushallintoon myös valmiiksi muotoiltuja palvelupaketteja:

OLE Huoleton
OLE Huoleton tarjoaa huolettomuutta yhdistettynä aina ajan tasalla olevaan kirjanpitoon ja taloushallintoon. Valintasi mukaan voit itse hoitaa tiettyjä taloushallintosi osa-alueita tai jättää kaikki rutiinit kirjanpitäjäsi huoleksi. Reaaliaikainen kirjanpito ja monipuoliset sovellusratkaisut mahdollistavat liiketoimintasi tehostamisen sekä ajantasaisen tiedon hyödyntämisen päätöksenteossa.

OLE Tehokas
OLE Tehokas sopii erityisesti pienemmille yrityksille, joissa osto- ja myyntireskontrat hoidetaan itsenäisesti. Saat käyttöösi sähköisen taloushallinnon NetBaron® -sovellukset ostolaskujen vastaanottamiseen ja myyntilaskujen lähettämiseen. Oma kirjanpitäjäsi hoitaa kirjanpidon ja kuukausittain tehtävät viranomaisilmoitukset.

Kirjanpito Helposti
Kirjanpito Helposti -palvelupaketti on vaivaton ja kustannustehokas ratkaisu perinteiseen, kuukausittaiseen kirjanpitopalveluun. Aineistot voidaan toiveidesi mukaan toimittaa ja arkistoida joko sähköisesti tai perinteisesti paperisena. Myös perinteisempään Kirjanpito Helposti -palvelupakettiin on mahdollista liittää nykyaikaisia sovellusratkaisuja.

Pyydä maksuton tarvekartoitus